Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ko je politički diletant ali i novinar najbolje će znati gospodin Nikolić ali i crnogorska javnost jer kada pomenuti govori o drugome najbolje kaže sve o sebi, stoji u odgovoru generalnog sekretara URA Milete Radovanića na saopštenje Andrije Nikolića iz DPS-a.

“Tako Andrija Nikolić u javnosti prepoznat isključivo kao diletantski novinar iz vremena RTCG-a Radojke Rutović, a sada jednako diletantski poslanik i političar koji se po statistikama u Skupštini Crne Gore za riječ javlja 0 (slovima: nula) puta katkad napiše svoje “copy-paste” saopštenje u stilu svog idejnog vođe. Javnost često i ni primijeti takvo saopštenje a Nikolić dobije margine umedijima, a na drugoj strani dobije plus u svesci bespogovornih poslušnika svoga faraona”, ističe Radovanić.
Kaže da je za svakog mislećeg građanina nekulturno komentarisati navode gospodina Nikolića, jer o kakvoj ličnosti i političaru je riječ najbolje govore njegova dosadašnja djela.
“Diletantski novinar Radojke Rutović nakon što je ostao u RTCG-u bez svoje mecene, odlučio je da uleti u politiku i to gdje li bi drugo nego pod skute svog idola sa čijim posterima je najvjerovatnije obljepljivao zidove DESK-a u Televiziji Crne Gore. I kako takvog sadašnjeg nazovi političara shvatiti i najmanje ozbiljno”, zapitao se Radovanić.
Prema njegovim riječima, nije tajna da je Nikolićeva stranka odavno pretvorila sebe u prepreku demokratizacije zemlje.

 “O tome Nikolić može pročitati u izvještaju Fridom hausa u kojem se navodi da je njegov faraon zarobio državu pomoću čega i dobija svake izbore, kao i zadnje predsjedničke. O tome pišu i izvještavaju inostrani mediji, mada sumnjamo da slobodne medije gospodin Nikolić i prati jer bi doživio anafilaktički šok”, kazao je Radovanić.
Tvrdi da “uplašen za ishod izbora u Podgorici u kojoj će DPS biti pregažen gospodin Nikolić se bezuspješno potrudio da pošalje političku poruku koja bi diskreditovala Dritana Abazovića i Aleksu Bečića”.

“Panika na dvoru uveliko je počela jer njihov istrošeni faraon i njegovi istrošeni poslušnici teško da će moći preuzeti sav teret lokalnih izbora i sav teret svoje prošlosti. A ljudi za 21. vijek gledaju ka budućnosti i uložiće svaki atom svoje snage kako bi oslobodili gradove Crne Gore, baš kao Budvu, Kotor, Herceg Novi i Berane”, zaključio je Radovanić.