Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Građanski pokret URA neće sklapati predizborne koalicione aranžmane sa Demokratskim frontom i nikakva saradnja u tom vidu nije moguća između nas, naveo je politički direktor Građanskog pokreta URA, Rade Milošević na poziv Slavena Radunovića da opozicione partije formiraju jedinstvenu listu pred lokalne izbore u Podgorici.

„Neozbiljnost i neiskrenost je ono što čitamo u ovom pozivu gospodina Radunovića. Neozbiljnost iz tog razloga što koliko mu je stalo do izbora u Podgorici najbolje govori da i ne zna da je lista "Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Podgorica za 21. vijek – Demokrate – URA“ potvrđena od strane Opštinske izborne komisije. Neiskrenost iz razloga što na najprizemniji način počinju svoju kampanju protiv onih koji će biti veliki pobjednici ovih izbora – Koalicije GP URA i Demokrata“, istakao je Milošević.
Kaže da DF ovim neiskrenim pozivom želi da opere lice pred podgoričkom javnošću zbog njihovih spletkarenja, paralelnih kampanja koje koriste isključivo DPS-u i da žele da prikriju svoju slabost i strmoglavi pad procenata podrške kod građana u cijeloj Crnoj Gori.

„U par navrata dosada jasno se pokazalo da jedinstvena lista opozicije ne donosi rezultat dok izlazak opozicionih partija u više kolona donosi pobjede. Stoga, uzalud sva tobožnja briga DF-a za jedinstvenom listom opozicije kada već svako zna da je ta briga neiskrena i licemjerna“, poručio je Milošević.

Milošević je uvjeren da će koalicija GP URA i Demokrata donijeti pobjede građanskih, progresivnih, mladih i neukaljanih snaga na nastupajućim lokalnim izborima u maju.
„Gospodinu Radunoviću poručujemo da prionu na posao i ukoliko mogu ostave se licemjernosti, neiskrenosti, spletkarenja i sto puta ponovljenih floskula vječito neuspješnih političara. Na zajedničke predizborne koalicione aranžmane sa Građanskim pokretom URA zaboravite jer one prosto nijesu moguće iz stotine razloga“, zaključio je Milošević.