Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedan gost je napustio snimanje emisije “Okvir”, jer mu, sasvim u duhu toga kako se ovdje doživljava uloga javnog servisa, nisu dali da kaže ono što misli....

Opširnije...

Od Petra Prvog do današnjeg dana, svi crnogorski problemi se duboko socijalni, i upravo zbog njih se tako lako množe podjele, a nesigurno ljudsko biće tone u iracionalni strah i beznađe.

Opširnije...

Očito je da se naša Vlada u svojim ekonomskim planovima vodila hiperracionalnim modelom, koji u potpunosti zanemaruje bilo kakav značaj (sa)osjećanja, značaj povjerenja građana, važnost njihovog osjećaja vlasništva i dostojanstva.

Opširnije...

Da li nam je cilj sigurnost u društvu razvijenih demokratija ili vječita neizvjesnost i ranjivost male države, podložne raznim pokaznim vježbama moćnih kriminalno-terorističkih i ekstremistčkih grupacija i neoliberalnih nezasitih jurišnika koji prisvajaju parče po parče naše obale.

Opširnije...

Krepki 99-godišnji premijer Đukanović saopštava da je ispunio još jedno obećanje - te da su nam plate kao u ostatku EU. A nešto stariji njegov prijatelj Marović - još ćuti.

Opširnije...